Şehit Servet Tomak Anaokulu
Güzelvadi, 90031. Sk., 27300 Şahinbey/Gaziantep
(0)

VİZYON

Okulumuz, çocukların gelişim düzeyleri, ilgi alanları ve ihtiyaçlarına göre hazırlanan eğitim programı, bilimsel bilgiyi ön plana çıkaran, sanatsal ve kültürel etkinliklere önem veren, yaratıcılığı destekleyen eğitim anlayışı ve çocukların eğitiminde aile desteğinin önemine inanan, bireyi merkez alan, güvenilir duruşu olan bir kurumdur.

MİSYON

Okulumuz öğrencilerin, bilgiyi ezbere dayalı olarak değil, araştırarak, sorgulayarak, gözlemleyerek, yaparak ve yaşayarak edinmesini sağlamaktır. Öz disiplini ve benlik saygısı gelişmiş, yaşantı zenginliği ve farkındalık düzeyi yüksek, paylaşımcı, kendini ifade edebilen, sorumluluk sahibi, kendi haklarını korurken başkalarının haklarına saygı gösteren,milli ve manevi değerleri benimseyen, gelenek ve göreneklerimize karşı duyarlı, evrensel değerleri içselleştirebilen, doğayı koruyan bireyler yetiştirmektir. Atatürk ilke ve devrimlerine bağlı, milli ve manevi değerleri önemseyen, dünyada en gelişmiş eğitim sistemlerini uygulayan bir kurumdur.

İkili Öğretim

Sabah Grubu: 07.30 - 12.30 Öğle Grubu: 13.00 - 18:00

Servis bulunmamaktadır.

İl merkezine 15 km uzaklıktadır. İlçe

Güzelvadi Mahallesinde yer almaktadır. Şahinbey ilçe merkezindedir.