Şehit Servet Tomak Anaokulu Tarihçesi

Şehit Servet Tomak Anaokulu - Tarihçe

Okulun Tarihçesi

Şehit Servet Tomak Anaokulu, Gaziantep Şahinbey ilçesinde konumlanmış bir eğitim kurumudur. Başlangıçta, Şehit Servet Tomak Ortaokulu bünyesinde bir anasınıfı olarak hizmet vermiştir.

Ancak, 2022-2023 eğitim-öğretim yılı itibarıyla, okulumuz bağımsız bir anaokuluna dönüştürülmüştür. Şehit Servet Tomak Anaokulu, bu dönüşümle kendi bağımsız kimliğini kazanarak eğitim yolculuğuna devam etmektedir.

Okulumuz, Şehit Servet Tomak Ortaokulu'nun giriş katında bulunmakta olup, 3 derslik ve 6 şubeden oluşmaktadır. Modern ve donanımlı sınıflarıyla öğrencilerimize en iyi eğitimi sunmayı hedeflemekteyiz.

İkili öğretim modeliyle faaliyet gösteren okulumuz, öğrencilere sağlıklı bir öğrenme ortamı sunarak bireysel gelişimlerine katkıda bulunmaktadır.

Şehit Servet Tomak Anaokulu | Eğitimde Geleceği İnşa Ediyoruz