Erasmus +

Şehit Servet Tomak Anaokulu - Erasmus+ Projeleri

Okulumuz, Avrupa Birliği Erasmus+ programı kapsamında birçok başarılı projeye imza atmıştır. Uzman eğitim kadromuz ve öğrencilerimizle birlikte gerçekleştirdiğimiz projelerle, uluslararası işbirliğini ve kültür alışverişini destekliyor, öğrencilerimize benzersiz öğrenme deneyimleri sunuyoruz.

Şehit Servet Tomak Anaokulu - Erasmus+ Projeleri

Avrupa Birliği Projelerimiz

Aile katılımı, sivil toplum kuruluşları (STK'lar) ve ulusal/uluslararası organizasyonlarla iş birliği, projelerimizin temel taşları arasında yer alıyor. Bu kapsamda, eğitimde yapay zeka, fırsat eşitliği ve göçmen öğrencilerin entegrasyonu konularında gerçekleştirdiğimiz projelerle toplumumuza değer katmaya devam ediyoruz.

Odaklandığımız Konular

Şehit Servet Tomak Anaokulu olarak, eğitimde yapay zeka uygulamalarını kullanarak öğrencilerimizin bilişsel gelişimine katkı sağlamaktayız. Bu konuda ulusal ve uluslararası uzmanlarla iş birliği içinde, çeşitli eğitim projeleri geliştirmekte ve paylaşmaktayız.

Fırsat eşitliği ilkesiyle hareket ederek, her öğrencimizin potansiyeline eşit bir şekilde ulaşmasını sağlamak için çalışıyoruz. Ailelerle iş birliği içinde, çeşitli etkinlikler ve seminerler düzenleyerek eğitimde fırsat eşitliği konusunda toplumsal farkındalığı artırmayı hedefliyoruz.

Göçmen öğrencilerimizle ilgili projelerimizde, ulusal ve uluslararası sivil toplum kuruluşlarıyla güç birliği yaparak, dil becerilerini geliştirmelerine ve topluluğumuza daha hızlı adapte olmalarına destek sağlamaktayız. Bu sayede, çeşitlilik ve kültürel zenginlik vurgusuyla eğitim ortamımızı zenginleştirmekteyiz.

Şehit Servet Tomak Anaokulu | Eğitimde Kalite ve Uluslararası İşbirliği