Erasmus + Orta Seviye Eğitimi

Gaziantep İl Milli Eğitim Müdürlüğü ar-ge birimi tarafından düzenlenen Erasmus + Orta Seviye Eğitimi'ne katılan öğretmenlerimiz, uluslararası projelerin orta seviye yönetimine dair kapsamlı bilgiler edindiler. Eğitim, öğretmenlerimize proje yönetimi, işbirliği, ve uluslararası ortaklıklar konusunda stratejik beceriler kazandırarak, projelerin başarılı bir şekilde hayata geçirilmesine odaklandı. Okulumuz idarecilerinden Devlet Uyanık ve öğretmenlerinden Hasan ÖZDEMİR'in katılımıyla Erasmus + kapsamında okulumuzun yürüteceği projeler hakkında Gaziantep Milli Eğitim Müdürlüğü Ar-Ge birimindeki eğitmenlerle istişarelerde bulunarak süreci en etkili şekilde yürütebilmek ve koordine etmek adına önemli deneyimler elde edildi.

Erasmus+ Orta Seviye Eğitimi